PRINT SEND TIL EN VEN
Vig Lyng Vandværk

Vandforbrug


1 m3 (1000 liter) drikkevand fra vandhanen koster i dag lidt over kr. 14,- incl. moms og afgifter. Dette stiger til over kr. 65,- per m3, når kommunens kloakeringsprojekt er gennemført og husstanden er blevet tilsluttet den nye kloak. Prisforskellen er udelukkende den ekstra afledningsafgift, som opkræves af Odsherred Forsyning og derfor ikke har noget med vandværket at gøre.

Hver gang du sparer på vandet, er du med til at sørge for at vi også har rent grundvand i fremtiden. Det er godt at tænke på, hver gang man tænder for vandhanen - både på badeværelset, i køkkenet og på skolen eller arbejdspladsen.

Vandspild er overflødigt forbrug, som ingen har glæde af. Det drejer sig om bl.a. dryppende vandhaner, løbende toiletter og utætte vandinstallationer. Desværre er de sidste både de sværeste at opdage og de mest kostbare, fordi det ofte drejer sig om enorme mængder vand fra selv en lille sprække.

Fakta

En parcelhus-familie på to voksne og to børn bruger pr. år ca. 160 m3 vand, hvilket beløber sig til ca. 5000 kr. pr. år, incl. målerafgift, statsafgift og moms. Hertil kommer opvarmningen af det varme vand, som bruges til bad, opvask osv.

Kontakt

Sådan kommer du i kontakt med Vig Lyng Vandværk:

 

Tlf.: 23 29 60 57

Email: viglyngvand@gmail.com

Vandværket modtager ikke fysisk post.

Alle henvendelser vedr. regninger og flytteopgørelser skal rettes til vores regnskabskontor Microwa abc, telefon 70 26 93 26 eller abc@microwa.dk